Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Στο gatompampas.gr θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να είναι 100% ευχαριστημένοι από τις αγορές τους και τα προϊόντα μας. Στην περίπτωση όμως που το προϊόν που αγοράσατε είναι ελαττωματικό ή διαφέρει με αυτό που είδατε στο site, είτε στην εικόνα, είτε στην περιγραφή του, μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 14 μέρες από την ημέρα παραλαβής του.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα σας επιστρέψει το συνολικό ποσό του κόστους του προϊόντος. Οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal, με χρήση πιστωτικής κάρτας ή και αντικαταβολής στην περίπτωση που βρίσκεστε εντός Ελλάδας. Για να ενεργοποιήσετε την διαδικασία της επιστροφής, θα πρέπει πρώτα να στείλετε ένα email στο [email protected] για να μας ενημερώσετε. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, το αξιολογήσουμε και δούμε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, θα σας το αντικαταστήσουμε ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα στον λογαριασμό σας.

Αλλαγές χωρίς την απόδειξή αγοράς δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Ακύρωση Παραγγελίας

Το κόστος μεταφορικών για προϊόντα επιστροφής στο κατάστημά μας είναι με χρέωση του πελάτη

Για τυχόν ακύρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε στείλτε ένα email στο [email protected] εντός δυο ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας σας, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο σας, τον αριθμό της παραγγελίας σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Οι παραπάνω πληροφορίες πρέπει να είναι ακριβείς και ίδιες με τα στοιχεία παραγγελίας για να μπορέσει να γίνει η επιβεβαίωση των στοιχείων σας.

Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το αίτημά σας να επεξεργαστεί και ολοκληρωθεί άμεσα.